Project omschrijving

Kunstgras

Heeft u belangstelling voor kunstgras? Dan bent u bij Thijssen Hoveniers ook aan het juiste adres. Of het nu gaat om de aanleg van je tuin, balkon of het dakterras, voor elke toepassing hebben ik de juiste oplossing. Ook voor grotere projecten zoals speeltuinen of bedrijfsterreinen ben ik u graag van dienst. Naast verkoop aan particulieren verzorg ik ook de aanleg van speelveldjes voor gemeentes en verenigingen.

Verschil in kwaliteit en prijs

Kunstgras is er in vele soorten. Het brede assortiment dat ik kan leveren bevat naast verschillende kwaliteiten voor de tuin ook oplossingen voor sport en spel. Er zijn vele toepassingen en mogelijkheden.

Thijssen Hoveniers biedt een hoge kwaliteit kunstgras tegen scherpe prijzen. Van goedkoop tot en met het beste wat er op dit moment in de markt verkrijgbaar is. Met monsters van de soorten kunt u de kwaliteitsverschillen zelf zien. Desgewenst kan ik er voor zorgen dat u een kijkje gaat nemen op een locatie waar kunstgras is aangelegd.

Professioneel gelegd

Uiteraard kunt u er voor kiezen om kunstgras zelf te leggen waarbij ik u instructies kan geven waar u op moet letten. Uiteraard zorg ik er graag voor dat uw kunstgras vakkundig en efficiënt wordt gelegd zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Heeft u interesse in kunstgras, neem dan contact op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden. Bij belangstelling ontvangt u een duidelijke offerte.