Project omschrijving

Bestrating

Op het gebied van bestrating zijn zit u ook goed bij Thijssen Hoveniers. Door een goede samenwerking met partnerbedrijven kan ik alle mogelijke materialen leveren. Met eigen machines en gereedschappen wordt de bestrating vakkundig aangelegd en onderhouden.

Ruime keuze

Het maakt niet of uit u een functionele bestrating nodig heeft of sierbestrating voor in uw tuin. Allerlei soorten materialen zijn mogelijk. Ook hoogwaardige materialen zoals keramische tegels kan ik voor u aanleggen.

Met deze ruime keuze in verschillende kwaliteit- en prijsklassen denk ik graag met u mee over welke bestrating heb beste past bij uw wensen.

Het straatwerk kan volledig voor u uitgevoerd worden tot en met het verwijderen en afvoeren van de bestaande bestrating.

Professioneel reinigen

Mooie bestrating wilt u ook graag mooi houden. Jaarlijks halen veel mensen in het voorjaar de hoge drukspuit te voorschijn om het straatwerk schoon te spuiten. Voor deze klus heb ik een speciale reinigingsmachine die in hoog tempo het straatwerk kan reinigen zonder dat het water alle kanten op spat.

Advies en offerte

Heeft u interesse in aanleg of onderhoud van bestrating, neem dan contact op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden. Bij belangstelling ontvangt u een duidelijke offerte.